How to change timescale ?

Topics about DSLogic software development
In both the Scope/LA modes, how can one select the time (horizontal) scale ?
The default (very low) micro-sec scale is too small for my tests - so was trying to increase that to the order of say 500ms.

It appears the scaling factor is automatically deduced from samples/frequency - is that accurate ? Is there anyway I can over-ride the time-scale that is automatically selected by the system ?

thanks.
venkatbo
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 18, 2014 12:19 pm

Did you try scrolling it with the mouse wheel?
n4mho
 
Posts: 5
Joined: Tue Oct 28, 2014 10:23 am

Andy
Site Admin
 
Posts: 149
Joined: Fri Jul 11, 2014 9:20 am


Return to DSLogic Software

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
cron